castella intro varilux castella intro varilux
 
HISTÒRIA DE LA BOTIGA  
   

El 1916 en Joan Oliver i Jansana, va obrir un petit negoci familiar en un local del carrer de Creu Coberta, una rellotgeria-òptica. En aquell temps, aquest carrer era una carretera de terra d’accés a la ciutat de Barcelona en el poble d’Hostafranchs.

El 1947, el seu fill, en Francesc Oliver i Plumé, es va fer càrrec del negoci, continuant amb la venta de rellotges i ulleres. En plena postguerra van ser temps complicats, però amb esforç i sacrifici, el negoci va seguir endavant.

No va ser fins el 1981 que en Francesc Oliver i Benedico es va posar al capdavant i va decidir anar deixant la rellotgeria i potenciar el negoci d’òptica, especialitzant-se sobretot en les mascares de submarinisme graduades. Va crear la marca Optisub, convertint-se en distribuidor de referència de professionals i aficionats al submarinisme amb problemes visuals.

En el 2001, Xavier Oliver i Ràfales, la quarta generació d’aquest petit negoci familiar, obre una altra òptica a Mataró, havent cursat els estudis d’òptica i els d’audiopròtesi, decideix incorporar les ajudes auditives en el negoci de l’òptica.

Ja en el 2011, va un pas més enllà i obre un centre a Mataró, dedicat en exclusiva a l’atenció audiològica, amb unes instal·lacions i instrumental d’última generació adequats per poder donar una atenció més especialitzada per a qualsevol cas, des de bebès fins a gent amb mobilitat reduïda.

facebook twitter blog de olivers òptics